DrónAkadémia - Drón fotós-videós workshop

A Magyar Drón Ipari Szövetség és a Pest Megyei Kormányhivatal által jóváhagyott képzés

A WORKSHOPRÓL

Lenyűgöznek a magasból készített drónfotók és videók? Te is szeretnél már végre drónnal szuper felvételeket készíteni egy családi programról, egy nyaralásról vagy egy gyönyörű természeti jelenségről, de mindig rácsodálkozol a fotókra, videókra, hogy hogyan is készülhettek? Vagy csak szívesen elvarázsolnád a környezetedet a drónoddal készült képeiddel?
Intenzív, gyakorlatorientált képzésünkön segítünk, hogy megismerkedj a drónod kamerájának beállításaival, a hasznos kiegészítőkkel és a sokak által csak félve használt szűrőkkel. Több dróntípuson keresztül megismerkedhetsz a dinamikus drónfilmes mozgásokkal és utómunka segítségével megtanulhatod, hogy egy hétköznapi fotóból hogyan lesz vonzó kép a Facebook oldaladra, vagy hogyan vágj össze a nyaralásodról egy igazán megkapó rövidfilmet.


KINEK AJÁNLJUK?

Neked ajánljuk a workshop-ot ha már rendelkezel drónnal, de az automata módon kívül még nem mélyedtél el a kamerabeállítás rejtelmeiben, ám mégis jó szívvel irigyled a neten található lélegzetelállító drónfelvételeket. Nem profi fotósokat/videósokat képzünk ezen a tartalmas délutánon. Célunk, hogy a szabadidődben olyan fotókat és videókat készíthess, melyet büszkén mutatnál meg az ismerőseidnek is, akiket megelégedéssel tölt majd el a lenyűgöző felvételek látványa.
Nálunk lehetőséged nyílik feltenni azokat a kérdéseket is, melyre eddig nem találtál választ.
Mindegy, hogy milyen márkájú drónod van, vannak-e drónfotós kellékeid, fotóztál vagy videóztál-e már valaha, szerkesztettél-e már képet vagy vágtál-e videóanyagot. Mi az alapoktól segítünk eljutni arra a szintre, hogy magabiztosan kezeld a drónod kameráját és minimális erőfeszítéssel még szebbé varázsold a fotóidat, izgalmasabbá tedd a videóidat. Tehát semmilyen előzetes fotós vagy videós ismeret nem szükséges.
Ha még nem irányítottál drónt vagy nem rendelkezel az üzemeltetéshez szükséges alaptudással,
akkor számodra először a Basic Drónpilóta képzésünket ajánljuk, melyet ide kattintva megtalálhatsz »»»»»»


MIÉRT PONT TőLÜNK ÉRDEMES TANULNOD?

Az elmúlt években számtalan drónt értékesítettünk és számos lelkes drónos vett részt képzéseinken, akiknek az első drónhasználat után az egyik kérdésből jött a következő, hiszen egy jó felvétel elkészítése nem az exponáló gomb megnyomásával és kezdődik és nem is ott ér véget. Mivel évek óta utazunk a nagyvilágban és a drónunkat soha nem hagyjuk itthon, elképesztő helyeken fotóztunk és videóztunk már. Így elhatároztuk, hogy egy workshop keretében átadjuk mindazt a megszerzett tudást és praktikus tanácsot, amitől Te is sokkal elégedettebb lehetsz a végeredménnyel. 2015 óta több, mint 2500 fő vett részt képezésünkön, mellyel képzésünk piacvezető a drónos oktatásban. A sikeres képzésnek köszönhetően a magánszemélyek és cégek mellett oktatásainkon rendszeresen részt vesznek multi cégek, egyetemek és állami szervek munkatársai. Cégünk a Magyar Drón Ipari Szövetséggel karöltve részt vett a drónokra vonatkozó jogszabály előkészítésében és tevékenyen részt veszünk a drónok népszerûsítésében is.
Oktatópilótáink több, mint 10 éve - sok száz repült órával a hátuk mögött -
napi szinten repülnek drónokkal, így naprakész tudással rendelkeznek a drónok üzemeltetése terén.
A workshop-on részt vevők létszáma 6 főben limitált, így mindenkivel kellő idő ráfordításával tudunk foglalkozni és személyes segítséget tudunk nyújtani, hogy megválaszoljuk kérdéseidet.

A WORKSHOP PROGRAMJA

ELMÉLETI KÉPZÉS

• A drónos képkészítés jogi háttere
• A kamerák felépítése, főbb alkatrészei
• Objektívek paraméterei
• Az expozíciós beállítások összefüggései
• A szűrők megválasztása és hatásuk
• Játék a fényekkel
• Formátumok megválasztása
• A kompozíció megtervezése
• Kamerabeállítások a DJI applikációkban
• Mozgások tervezése appokkal

GYAKORLATI KÉPZÉS

• Gyakorlatias tippek és trükkök
• Összetett repülési manőverek
• Smart repülés módok videózáshoz
• DJI Editor videószerkesztő használata
• Utómunka Adobe Lightroom-mal
  fényelés
  színkezelés
  effektek
  egyedi profilok készítése
• Wondershare Filmora használata
  vágás és átmenetek
  fényelés és színkezelés
  zene filmanyaghoz illesztéssel
  renderelés

A DRÓNOK ÉS KAMERÁK

A workshopon az alábbi drónokkal és akciókamerákkal ismerkedhetsz meg:

• DJI Phantom 4 Pro V2
• DJI Mavic Mini 2
• DJI Mavic Pro
• DJI Mavic Air 2
• DJI Mavic 2 Pro
• DJI FPV
• DJI Pocket 2
• DJI Action
• mindegyik típushoz kipróbálható szűrők
• kipróbálható drónfotós kiegészítők


 

Oktatóink

2001 óta foglalkozunk távirányítású eszközökkel és 2008 óta kifejezetten drónokkal. Azóta küldetésünk, hogy ezt a remek technikai vívmányt minél több ipari szereplőhöz és mezőgazdászhoz eljuttassuk. Pilótáink több száz óra repüléssel a hátuk mögött tapasztalatot gyűjtöttek a drónok építése, üzemeltetése és a célorientált feladatok elvégzése terén. A hazai precíziós mezőgazdaság fejlesztésében és ipari felmérési módszerek kidolgozásában is aktívan részt veszünk az egyetemekkel, ipari és agrár cégekkel közös kutatások során, így naprakészek vagyunk az új technológiákkal és megoldásokkal kapcsolatban. Megelégedésünkre szolgál, hogy 2015-ben indított képzéseinken az évek során több, mint 3000 érdeklődőnek adhattuk át a hasznos tudást képzéseink keretein belül.
speaker image
Daubner Csaba

A Magyar Drón Ipari Szövetség elnöke, előadó, oktatópilóta

speaker image
Juhász ákos

előadó, oktatópilóta

JELENTKEZÉSI LAP

REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI LAPOT!
Ha kérdésed merül fel a képzéssel kapcsolatban, hívd a 06-30-555-4043 telefonszámunkat!
A számlázási adatokat meg tudod adni később a jelentkezés után.

RÉSZVÉTELI DÍJ

45.990 Ft

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

Ha Te is csatlakozol a workshop-on résztvevőkhöz, akkor biztosítunk számodra egy általunk összeállított és rendszeresen frissített 50 oldalas tananyagot, melyet később is forgathatsz és hasznos információkhoz, tippekhez, tanácsokhoz juthatsz. Kapsz tőlünk továbbá egy checklist-et, mely segít neked a jövőben, hogy a legjobb felvételeidet készíthesd el.
Valamint átnyújtjuk számodra partnereink ajándékait is:
5.000 Ft értékú vásárlási utalványt DJI, Parrot vagy Autel drónokra, 5% kedvezményt drónalkatrészek és kiegészítők vásárlásához. Továbbá természetesen tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, valamint a képzés napján a frissítőket, kávét és aprósüteményeket. A drónokat és a kipróbálható kiegészítőket mi biztosítjuk.
A fenti időpont nem megfelelő számodra? Semmi baj, hiszen egész évben minden hónapban többször tartunk képzést. Nézz vissza később vagy írj nekünk e-mail-t az info@dronesys.hu címre, hogy értesíthessünk a következő képzési időpontról.
Az oktatás díját átutalással tudod kifizetni, melyhez a díjbekérőt a regisztrációt visszaigazoló e-mail-ben találod meg. Több személy regisztrálása esetén lehetőséged nyílik egyben utalni a jelentkezési díjakat. Fontos, hogy az utalás arról a névről érkezzen, akinek a nevére fogod a számlát kérni, vagyis ha céges számlát szeretnél, akkor ne utald el az összeget a magánszámládról.
A számlát a képzési összeg beérkezése után állítjuk ki és e-mail-ben, illetve postai úton küldjük el részedre. Fontos, hogy az összeget arról a névről utald el, melyre majd a számlát is kéred. Ha magánszámláról utalsz, akkor nem tudunk számlát kiállítani a céged nevére.

Impresszum

A DrónAkadémia a Dronesys csoport tagja
Telefon: 06-30-555-4043
E-mail: info@dronesys.hu
Iroda: 2120 Dunakeszi, Lehár Ferenc utca 54/a
Oktatóterem: 1151 Budapest, Szántóföld utca 2.
Parkolás az épület előtt ingyenes..

Adatvédelem

A tananyag jogosulatlan, azaz a jogosult engedélye nélküli használata, terjesztése, nyilvánosságra hozatala, többszörözése és bármely egyéb, engedély nélküli felhasználása, illetve azzal való bármely visszaélés szerzői jogot, védjegyjogot és/vagy egyéb jogszabályokat sérthet és büntetőjogi, illetve polgárjogi szankciókat vonhat maga után.
Az eseményről fotó, illetve videófelvétel készül, melyet később marketing céllal felhasználunk.
DrónAkadémia© Minden jog fenntartva
2015-2024. Dronesys Kft. - www.dronesys.hu

Csatlakozz drónos közösségünkhöz!