DrónAkadémia - Egész napos drón távpilóta képzés A1/A2/A3 tananyaggal

A Magyar Drón Ipari Szövetség és a Pest Megyei Kormányhivatal által jóváhagyott képzés

A KÉPZÉSRŐL

Te is szeretnél már végre drónnal repülni, de még nem tudod, hogy melyiket válaszd, nem ismered a jogszabályokat és egyébként is jó lenne megtanulni a reptetést anélkül, hogy komolyabb anyagi kárt okoznál a saját drónodban?
1 napos intenzív képzésünkön segítünk, hogy megismerd a drónok működését, be tudd tartani a jogszabályokat és olyan hasznos elméleti és gyakorlati tudással legyél gazdagabb, hogy biztonsággal használhasd ezeket az innovatív eszközöket.


HOGYAN LEHET A NAP VÉGÉRE KEZEDBEN AZ IRÁNYÍTÁS?

Nem tudod, hogy pontosan milyen jogszabályokat kellene betartanod a drónod használata közben? Nem vagy egyedül! Mi több, mint 15 éve távirányítású eszközökkel foglalkozunk, ebből az utóbbi 10 évben kifejezetten drónokkal. Így igazán tudjuk, hogy milyen az amikor látod, hogy egyre több ismerősödnek van drónos videója és már Te sem szeretnél kimaradni ebből az új technikai csodából, de nem tudod, hogy kit kérdezzél meg, hogy ne csalódás legyen az első választás és a repülés. Az internet sem igazán segít, hiszen bőséges a kínálat, összehasonlítani pedig egyre nehezebb. A média is ellentmondásos híreket terjeszt a drónok jogi hátteréről. És ha végre megvennéd az első modelledet, akkor jó lenne tudni, hogy mégis mitől mûködik, mire figyelj oda, hogy ne törd össze a gépedet elsőre, hogy hogyan kell karbantartani, hogy minél tovább használhasd, hogy milyen jogszabályoknak kell megfelelned, hogy ne a rendőrnél landoljon a géped. És ha már használod, akkor jó lenne tudni, hogy a családi videókon kívül még mire lehet használni, hogy akár pénzt is kereshess vele.

KINEK AJÁNLJUK?

Akár még csak érdeklődsz a drónok iránt, akár éppen most kezdted el, csatlakozz most a kettő hetente megrendezésre kerülő kiscsoportos drónpilóta képzési programunkhoz, melyet aktív és gyakorlott drónpilótáink tartanak!
Egy napba sûrítve átadunk számodra minden olyan tudást, melyet az elmúlt években a drónok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése során szereztünk és számodra is fontos és hasznos lehet, hogy belekezdjél ebbe a hobbiba és később talán a munkádat is segítse.
Képzeld el, hogy a nap végére már biztonsággal fogsz használni egy drónt, hiszen a gyakorlatban is megtanítjuk neked a gépek reptetését, üzemeltetését, a hasznos programok használatát, sőt bemutatjuk a felhasználási lehetőségek széles tárházát. A képzés végén pedig a tudás mellett egy fényképes drónpilóta igazolvánnyal is gazdagabb leszel, mellyel csatlakozhatsz a Magyar Drón Ipari Szövetséghez is, ahol számos előnyben részesülhetsz a jövőben. A képzésen 16 éves kortól javasoljuk a részvételt, de sok tanulónk volt már a nyugdíjas korosztályból is, akik nyitottak a technikai eszközökre.


MIÉRT PONT TőLÜNK ÉRDEMES TANULNOD?

Az elmúlt években rengeteg drónt értékesítettünk és így számos lelkes vásárlónkkal találkoztunk, akiknek a vásárlás után az egyik kérdésből jött a következő, így láttuk, hogy az új technikai eszköz mennyi kérdést vet fel. Elhatároztuk, hogy csokorba szedjük őket, rendszerezzük és a válaszokat egy hasznos tananyaggá gyúrjuk. 2015 óta több, mint 3000 fő vett részt képezésünkön, mellyel képzésünk piacvezető a drónos oktatásban. A sikeres képzésnek köszönhetően a magánszemélyek és cégek mellett oktatásainkon rendszeresen részt vesznek multi cégek, egyetemek és állami szervek munkatársai. Cégünk a Magyar Drón Ipari Szövetséggel karöltve részt vett a drónokra vonatkozó jogszabály előkészítésében és tevékenyen részt veszünk a drónok népszerûsítésében is. Oktatópilótáink több, mint 15 éve - sok száz repült órával a hátuk mögött - napi szinten repülnek drónokkal, így naprakész tudással rendelkeznek a drónok üzemeltetése terén.
A képzésen részt vevők létszáma 10 főben limitált, így mindenkivel kellő idő ráfordításával tudunk foglalkozni és személyes segítséget tudunk nyújtani, hogy megválaszoljuk kérdéseidet. Amennyiben zárt csoportos céges oktatás iránt érdeklődsz, vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-30-555-4043 telefonszámon vagy az info@dronesys.hu címe

A PROGRAM

ELMÉLETI KÉPZÉS

• Drónok használatának EU-s jogi szabályozása
• Légtér felhasználás, engedélyeztetés, regisztrálás, biztosítás
• Drónok felépítése és mûködési elvük
• Meteorológiai és aerodinamikai ismeretek
• Drónok elektronikai méretezése
• Vásárlási döntést segítő információk
• Drónok beállítása, assistant programok használata
• Üzemeltetés és karbantartás
• Lehetséges hibaforrások kiküszöbölése
• Hibák feltárása, orvoslása, vészhelyzeti megoldások
• Légköri jelenségek hatása a drónok mûködésére
• Repülés előtti, közbeni és utáni ellenőrzési listák
• Gimbalok mûködése, beállításának elvei
• FPV eszközök mûködési elve, paraméterezésük
• Antennák, karakterisztikák, és frekvenciák
• Smart repülési módok és használatuk előnyei
• Légi fotó és videó, hasznos trükkök és tanácsok
• Utazás drónnal, drónhasználat külföldön

GYAKORLATI KÉPZÉS

• MyDroneSpace alkalmazás használata
• Repülési előtti-, alatti- és utáni ellenőrzések
• Drónok beállítása és üzemeltetése
• Karbantartási feladatok
• Hibafelismerés és -kezelés
• Repülési és orientációs gyakorlatok
• DJI GO4, DJI Pilot és DJI Fly használata
• Smart üzemmódok alkalmazása
• Vészhelyzeti megoldások

Az oktatáson az alábbi legmodernebb drónokkal ismerkedhetsz meg:

• DJI Mini 2, Mini 3, Mini 3 Pro, Mini 4 Pro
• DJI Air 3
• DJI Mavic 2 Pro
• DJI Mavic 3 Pro
• DJI Avata 2
• DJI Matrice 200 V2
• és más hobbi célú copterek

ELMÉLETI GYAKORLÓ TESZT

Az írásbeli elméleti gyakorló tesztre délután kerül sor, mely a nap folyamán megszerzett elméleti tudás alapján összeállított 27 kérdéses tesztből áll. Az éles tesztet a nap végén vagy másnap otthon kényelmesen on-line felületen tudod kitölteni.


GYAKORLATI TESZT

A gyakorlati teszt lebonyolítására szintén délután kerül sor, melyet a kezdők is teljesíteni tudnak a délután folyamán megszerzett gyakorlati tudás birtokában. A teszt előtt mindenkinek lehetősége nyílik gyakorló repülésekre és oktatóink is segítenek a teljesen kezdőknek az orientációs feladatok gyakorlásában. Minden repülési feladatot maximum 2-3 méteres magasságban kell teljesíteni akár saját, akár a képzés által biztosított drónnal.

Az alábbi letölthető PDF dokumentumok segítenek, hogy felkészülhess a gyakorlati tesztre.
De ne aggódj, ha még nem repültél! Addig nem engedünk senkit haza, amig nem tudja biztonsággal használni az eszközöket :)
Gyakorlati teszt 1. Gyakorlati teszt 2.
Gyakorlati teszt 3. Gyakorlati teszt 4.

Oktatóink

2001 óta foglalkozunk távirányítású eszközökkel és 2008 óta kifejezetten drónokkal. Azóta küldetésünk, hogy ezt a remek technikai vívmányt minél több ipari szereplőhöz és mezőgazdászhoz eljuttassuk. Pilótáink több száz óra repüléssel a hátuk mögött tapasztalatot gyűjtöttek a drónok építése, üzemeltetése és a célorientált feladatok elvégzése terén. A hazai precíziós mezőgazdaság fejlesztésében és ipari felmérési módszerek kidolgozásában is aktívan részt veszünk az egyetemekkel, ipari és agrár cégekkel közös kutatások során, így naprakészek vagyunk az új technológiákkal és megoldásokkal kapcsolatban. Megelégedésünkre szolgál, hogy 2015-ben indított képzéseinken az évek során több, mint 3000 érdeklődőnek adhattuk át a hasznos tudást képzéseink keretein belül.
speaker image
Daubner Csaba

A Magyar Drón Ipari Szövetség elnöke, előadó, oktatópilóta

speaker image
Juhász ákos

előadó, oktatópilóta

JELENTKEZÉSI LAP

REGISZTRÁCIÓHOZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI LAPOT!
Ha kérdésed merül fel a képzéssel kapcsolatban, hívd a 06-30-555-4043 telefonszámunkat!
A számlázási adatokat meg tudod adni később a jelentkezés után.

RÉSZVÉTELI DÍJ

69.990 Ft

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

Ha Te is csatlakozol a képzésünkön részt vevőkhöz, akkor biztosítunk számodra egy általunk összeállított és rendszeresen frissített 65 oldalas tananyagot, melyet később is forgathatsz és hasznos információkhoz, tippekhez, tanácsokhoz juthatsz.
Valamint átnyújtjuk számodra partnereink ajándékait is:
5.000 Ft értékú vásárlási utalványt DJI, AGR vagy Autel drónokra, 5% kedvezményt drónalkatrészek és kiegészítők vásárlásához. És természetesen tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, valamint a fényképes drónpilóta tagsági igazolványt és oklevelet, továbbá a képzés napján a frissítőket, kávét és aprósüteményeket.
A képzés felkészít a 2021-től kötelező A1/A3 képesítéshez, valamint a kompetencia tanúsítvány igazolja a magasabb A2 színtű vizsgához a gyakorlati tudás megszerzését. Továbbá amennyiben szeretnél Egyéni Vállalkozóként drónos szolgáltatást nyújtani, akkor az általunk kiállított papír segítségedre lehet az adott TEÁOR számhoz tartozó követelmények teljesítésében. Tovább a drónpilóta tagsági igazolvánnyal kedvezményesen vásárolhatsz a Hobbycity.hu webáruházban.
A fenti időpont nem megfelelő számodra? Semmi baj, hiszen egész évben minden hónapban többször tartunk képzést. Nézz vissza később vagy írj nekünk e-mail-t az info@dronesys.hu címre, hogy értesíthessünk a következő képzési időpontról.
Az oktatás díját átutalással tudod kifizetni, melyhez a díjbekérőt a regisztrációt visszaigazoló e-mail-ben találod meg. Több személy regisztrálása esetén lehetőséged nyílik egyben utalni a jelentkezési díjakat. Fontos, hogy az utalás arról a névről érkezzen, akinek a nevére fogod a számlát kérni, vagyis ha céges számlát szeretnél, akkor ne utald el az összeget a magánszámládról.
A számlát a képzési összeg beérkezése után állítjuk ki és elektronikus úton küldjük el részedre. Fontos, hogy az összeget arról a névről utald el, melyre majd a számlát is kéred. Ha magánszámláról utalsz, akkor nem tudunk számlát kiállítani a céged nevére.

Impresszum

A DrónAkadémia a Dronesys csoport tagja
Telefon: 06-30-555-4043
E-mail: info@dronesys.hu
Iroda: 2120 Dunakeszi, Lehár Ferenc utca 54/a
Oktatóterem: 1151 Budapest, Szántóföld utca 2/a.
Parkolás az épület előtt ingyenes..

Adatvédelem

A tananyag jogosulatlan, azaz a jogosult engedélye nélküli használata, terjesztése, nyilvánosságra hozatala, többszörözése és bármely egyéb, engedély nélküli felhasználása, illetve azzal való bármely visszaélés szerzői jogot, védjegyjogot és/vagy egyéb jogszabályokat sérthet és büntetőjogi, illetve polgárjogi szankciókat vonhat maga után.
Az eseményről fotó, illetve videófelvétel készül, melyet később marketing céllal felhasználunk.
DrónAkadémia© Minden jog fenntartva
2015-2024. Dronesys Kft. - www.dronesys.hu

Csatlakozz drónos közösségünkhöz!